Rejs uden gruppeleder

Nogle af vores grupperejser foregår uden medfølgende gruppeleder/ambassadør fra Skandinavien. På hver dykkertur er der dog altid adgang til lokale guider på stedet.

Patrik Jonson – UV-fotograf

Min store passion i livet er dyr af alle slags og især dyrelivet i vandet. Da jeg lærte at snorkle, før jeg kunne svømme og har svømmet hele skolen, føles vandet som mit andet hjem. Dykkerkarrieren startede på Maldiverne -89 på en lille ø kaldet Ranali.

Dykkercenter

Nogle af vores grupperejser er booket gennem et dykkercenter. Dykkercentret sender en ansvarlig fra sit personale og booker de fleste steder. Hvis turen er lagt op her på vores hjemmeside, kan du booke turen og tage med dykkercenterbanden. Disse ture er normalt meget sjove med godt fællesskab.

Bent Christensen – uv fotograf

Bent er en erfaren dykker og rejsende med en livslang og meget stor interesse for dyr, planter og økosystemer. Meget interesseret i biologi, og kombinerer interessen med at være underviser i økologi ved Umeå Universitet.

Per Lagerberg – Dykker- og rejseentusiast

Per er en erfaren dykker og rejsende med stor interesse for rejser og dykning. Meget interesseret i geografi og biologi. Bor i øjeblikket i Batangas på Filippinerne.

Alex Dawson - Undervandsfotograf

Alex Dawson begyndte at dykke i begyndelsen af ​​90'erne og har stort set fotograferet siden sit første dyk. Allerede i 1995 tog han sin DiveMaster og arbejdede derefter på dykkercentre både i Sverige, Spanien og på et Liveaboard i Rødehavet S/Y Amorina. Techdiving startede meget sent med, men i dag er Full Cave DPV eCCR dykker og MOD 3 og Alex laver mange dybe og lange koldtvandsdyk med fornøjelse

Anders Salesjö – havbiolog

Allerede i mine dannelsesår var jeg meget interesseret i dyre- og planteliv i vand. Som seksårig fik jeg mit første akvarium, som voksede mere og mere med årene. Sportsfiskeri var en anden måde at komme i kontakt med livet dernede under overfladen. Som XNUMX-årig meldte jeg mig ind i Skövde Sportdykarklubb for at se, hvordan dyrene levede i deres naturlige omgivelser.

Annelie Pompe – fridykker

Jeg elsker havet, og det er en af ​​grundene til, at jeg dykker. Min kærlighed har formet mig til en af ​​de bedste fridykkere i verden. Jeg deler den kærlighed til havet ved at lære andre om følelsen af ​​frihed, som fridykning giver - Friheden til at være ét med havet uden alt det omfangsrige udstyr.

Jennie Soriano – uv-fotograf

Jeg var fuldstændig betaget af undervandsverdenen, dens indbyggere og mystik, da jeg begyndte at dykke i den mørke Østersø for 16 år siden, og den følelse fortsætter den dag i dag. Jeg dykker så ofte jeg kan for at opdage og lære mere.

Magnus Lundgren – uv-fotograf

Magnus har 30 års erfaring med at lede ekspeditioner over hele verden og som træner i fotografi & UV-fotografering. "Det har altid været mit mål at hjælpe ekspeditionsdeltagere på deres eget ambitionsniveau, så råd og tips kan give resultater der og da."

Hans Örnhagen – dykkerlæge

Det skal siges fra starten, jeg er ikke nogen stor sportsdykker med tusindvis af dyk, på trods af et CMAS certifikat, der nu er 40 år gammelt. På den anden side har jeg viet hele mit voksne liv til dykkermedicin, dykkermedicinsk forskning og uddannelse om emnet.